WordPress
V-Code maakt bij het maken van website’s gebruik van WordPress wat het makkelijk voor u maakt om bij voorbeeld zelf berichten te kunnen plaatsten of een nieuw product in de webshop plaatsen en inzicht te krijgen in uw bezoekers.

U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd waarmee u kunt inloggen, Zo kunt ook u uw eigen website beheren en up to date houden.

Als u hier liever niet mee bezig wilt zijn vind V-Code het natuurlijk geen probleem om dit onderhoud voor u te blijven doen!
Google Analytics
Google Analytics is een gratis service van Google die u onder andere kan vertellen hoe het met uw website gaat, waar uw klanten vandaan komen, wie uw doelgroep is, hoelang mensen gemiddeld op uw website rond dwalen en ga zo maar door.

Als u een website door V-Code laat bouwen zal deze verbonden zijn met Analytics, zodat u deze belangrijke informatie zelf kunt inzien en er op in kunt spelen.
Google Ads
Google Ads(vroeger Adwords) is een service van Google waarmee u slimme, doelgroep en zoekopdracht gerichte advertenties kunt maken die komen te verschijnen bovenin Google’s eigen zoekmachine.

Natuurlijk kost dit wel wat en is het voor u compleet optioneel, maar door de manier waarop deze advertenties werken krijgen alleen mensen die geïnteresseerd zijn in uw product de advertenties te zien en krijgt u dus het meest waar voor uw geld.

Als u een website door V-Code laat maken kunt u er voor kiezen om van Google Ads gebruik te maken en het door V-Code te laten beheren.
Active Campaign
Active Campaign is een massa mailing service die u kunt gebruiken om grote klantenlijsten allemaal in 1 keer een e-mail te sturen. Ook kunt u geavanceerde (contact/afspraak) formulieren maken die dan na verzending compleet naar u wil gebouwde automatische systemen starten die de nieuwe klant b.v.b. een welkomst mailtje sturen of in een bepaalde mailing lijst te plaatsen en ga zo maar door, De mogelijkheden zijn enorm.

Ook voor Active Campaign moet u geld betalen en dit is dan ook compleet optioneel.